Bestemmingsplan Woongebied Andijk - Herziening ‘Villa Sonia’

Burgemeester en wethouders van Andijk maken bekend dat de gemeenteraad van Andijk op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Woongebied Andijk - Herziening ‘Villa Sonia’ op 1 juli 2010 heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 22 juli 2010 gedurende 6 weken (tot en met woensdag 1 september 2010) voor een ieder ter inzage ligt.

De herziening omvat het veld op de hoek van de Middenweg met de Beldersweg te Andijk. De herziening voorziet in een gewijzigde stedenbouwkundige opzet van het plan voor de realisatie van zorgappartementen en zeven vrije sector woningen.

Het bestemmingsplan kan worden ingezien in het gemeentehuis van de gemeente Andijk. Verder kan het plan digitaal worden ingezien en geraadpleegd via de website van de gemeente Andijk: www.andijk.nl. Op de startpagina kunt u klikken op ‘Bouwen en Wonen’ en vervolgens op ‘Bestemmingsplannen’. Voorts is het plan in te zien via de website van VROM: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt, kan beroep worden ingesteld tegen het raadsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, wanneer u:

  • tijdig een zienswijze hebt ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Ook kan gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven