Projectbesluit splitsing woning en bouwvergunning eerste fase Hulst 63 te Geldrop

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend dat zij op 13 juli 2010 op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben genomen ten behoeve van de splitsing van de woning op het perceel Hulst 63 te Geldrop. De verleende bouwvergunning eerste fase ligt eveneens ter inzage; zie de gemeentelijke bekendmaking onder ‘Bouwen en Wonen’. Wij hebben besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Met ingang van woensdag 21 juli 2010 liggen het projectbesluit en de daarbij behorende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, kantoor Hofstraat 4 (openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur). De stukken kunt u ook raadplegen via onze website www.geldrop-mierlo.nl onder het kopje ‘Bouwen en Wonen’, ‘Ruimtelijke instrumenten en plannen’, ‘Projectbesluiten’.

Wilt u de stukken buiten de genoemde openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met de heer Robijn Andringa van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 74.

Op grond van artikel 8:1 en artikel 6:8 lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die in de ontwerpfase een zienswijze hebben ingediend binnen 6 weken vanaf de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd, beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank te ’s-Hertogenbosch (sector Bestuursrecht), postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Ook kan beroep aangetekend worden door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend.

Een beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Aan het instellen van een beroep zijn kosten (griffierechten) verbonden.

Tevens kunnen belanghebbenden wegens spoedeisend belang de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Hertogenbosch (sector Bestuursrecht), postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Aan het indienen van een dergelijk verzoek zijn tevens kosten verbonden.

Geldrop-Mierlo, 20 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo,

de secretaris,

De burgemeester,

Naar boven