Bestemmingsplan ‘Oosterseweg 8, Zuidwolde’

De gemeenteraad van Bedum heeft op 8 juli 2010 het bestemmingsplan ‘Oosterseweg 8, Zuidwolde’ vastgesteld. Het bestemmingsplan betreft het perceel van het voormalige Verenigingsgebouw ‘Irene’. Aan de reeds bestaande bestemming ‘Maatschappelijke voorzieningen – M’ is een woonfunctie toegevoegd.

Het bestemmingsplan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het vastgestelde bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 16 juli tot en met 26 augustus 2010 ter inzage in het gemeentehuis, Schoolstraat 1 te Bedum, bij de afdeling VROM. U kunt het plan ook inzien op onze website, www.bedum.nl of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Tijdens de inzageperiode kan beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend over het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de raad in te brengen;

Voor het indienen van beroep wordt een griffierecht geheven.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend, bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Bedum, 14 juli 2010.

Naar boven