Ontwerpbestemmingsplan ‘De Meent 2A’

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat van 16 juli tot en met 26 augustus 2010 (gedurende zes weken) voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘De Meent 2A’. Het bestemmingsplan voorziet in het vergroten en vervangen van een recreatiepark op het perceel kadastraal bekend als gemeente Breukelen Sint Pieters, sectie F, nummer 1663 en plaatselijk bekend als De Meent 2A in Breukelen.

Waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 16 juli 2010, gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis, Markt 13 te Breukelen. De stukken kunnen op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen in het koetshuis. Tevens is het plan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Breukelen, Postbus 116, 3620 AC Breukelen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw A. Slokker, telefoonnummer (0346) 26 04 22.

Naar boven