Bekendmaking voorbereidingsbesluit voor Naarden-Vesting

De burgemeester en wethouders van Naarden maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad op 30 juni 2010 heeft besloten te verklaren dat voor de Naarden Vesting een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit wordt opgesteld ter voorkoming van ongewenste ontwikkelingen en heeft betrekking op het plangebied van het vigerende en het nieuwe bestemmingsplan Naarden Vesting. De bedoelde ontwikkelingen kunnen bouwplannen en bouwwerken, geen gebouwen zijnde omvatten maar ook wijziging van gebruik van panden en percelen. Het nemen van een voorbereidingsbesluit is om te voorkomen dat deze bouwplannen en bouwwerken, geen zijnde gebouwen, en wijziging van gebruik van panden en percelen het terrein minder geschikt maken voor de daaraan in het nieuwe bestemmingsplan te geven bestemming (artikel 3.7, lid 3 van de Wro).

De gemeenteraad heeft bepaald dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt op de dag na bekendmaking in de Nederlandse Staatscourant. Vanaf die datum ligt het besluit gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij de Publieksbalie, Raadhuisstraat 2, Naarden.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt en beroep aangetekend.

Naarden, 15 juli 2010

Burgemeester,

J.J. Sylvester.

Secretaris,

A. Meijer.

Naar boven