Ontwerpprojectbesluit ‘Zuidbroek 171A, Bergambacht’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Bergambacht maken op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 14 juli 2010 het ontwerpprojectbesluit ‘Zuidbroek 171A, Bergambacht’ gedurende 6 weken ter inzage ligt bij de publieksbalie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht. Naast het ontwerpprojectbesluit liggen de ruimtelijke onderbouwing en de daaraan ten grondslag liggende onderzoeken ter inzage.

Het plan voorziet in de realisatie van een burgerwoning.

Het ontwerpprojectbesluit is tevens te vinden op onze website (www.bergambacht.nl), alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens is een aanvraag voor een bouwvergunning ingediend, welke tegelijkertijd ter inzage ligt in het gemeentehuis (voornoemd).

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 3, 2860 AA Bergambacht. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken kunt u daarvoor een afspraak maken met mevrouw P.E. Lindhout van de afdeling ROB. Zij is te bereiken op telefoonnummer 0182 356578.

Bergambacht, 6 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Bergambacht.

Naar boven