stcrt-2010-1117-001.png Projectbesluit ‘Nieuwbouw vrijstaande woning met garage Oude Baan 25f te Wahlwiller’

Op 22 januari 2009 is een aanvraag om bouwvergunning ingediend voor het bouwen van een vrijstaande woning met garage aan de Oude Baan 25f te Wahlwiller. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem maken bekend dat zij hebben besloten om voor dit bouwplan:

  • een hogere grenswaarden van 54 dB als gevolg van het verkeerslawaai vast te stellen voor een woning;

  • een projectbesluit vast te stellen en

  • een bouwvergunning te verlenen.

Het besluit tot het vaststellen van een hogere grenswaarden en de besluiten tot verlening van de bouwvergunning/het projectbesluit met alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 28 januari 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis Gulpen-Wittem. Tevens kunt u het besluit, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.gulpen-wittem.nl, onder het kopje ‘Over Gulpen-Wittem’ – ‘Wonen in Gulpen-Wittem’.

Beroep

Hogere grenswaarden

Een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet (tijdig) een zienswijze te hebben ingebracht, kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Projectbesluit/bouwvergunning

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingsmogelijkheid voor zowel de bouwvergunning als het projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van rechtbescherming, als één besluit gezien. Alleen belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, rechtstreeks beroep instellen bij de rechtbank Maastricht, sector bestuursrecht, postbus 1988, 6201 BZ Maastricht.

Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, alsdan de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Er bestaat geen mogelijkheid tot het indienen van een bezwaarschrift.

Naar boven