Ontwerpprojectbesluit ‘verbouwing discotheek De Sjmid tot 13 appartementen Reijmerstokkerdorpsstraat 92–94 te Reijmerstok’

Op 7 april 2010 is een aanvraag om bouwvergunning ontvangen voor het verbouwen van de voormalige disco/frituur/café tot 13 starterswoningen, het verplaatsen van de garage alsmede het aanleggen / inrichten van een parkeerterrein op het perceel gelegen aan de Reijmerstokkerdorpsstraat 92–94 te Reijmerstok, kadastraal bekend gemeente Gulpen sectie E nummers 211 en 300.

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem maken bekend dat zij het voornemen hebben om voor dit bouwplan:

  • 1. hogere grenswaarden voor verkeerslawaai vast te stellen ter hoogte van de Reijmerstokkerdorpsstraat 92–94;

  • 2. een projectbesluit vast te stellen;

  • 3. een bouwvergunning te verlenen.

Op grond van het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht alsmede artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening liggen de hierna genoemde stukken met ingang van donderdag 15 juli 2010 gedurende zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage:

  • het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende bescheiden, zoals o.a. de ruimtelijke onderbouwing;

  • het ontwerpbesluit tot het vaststellen van hogere waarden.

Bovenstaande stukken, met uitzonderingen van bouwtekeningen, kunnen ook in elektronische vorm geraadpleegd worden via www.gulpen-wittem.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagetermijn kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning. Tegen het ontwerpbesluit tot het vaststellen van hogere waarden kunnen alleen belanghebbenden zienswijzen indienen.

U kunt uw zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem, postbus 56, 5270 AB Gulpen.

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met afdeling Beleid en Projecten via tel. 043-8800600. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven