Ontwerpbesluit aanvraag gelijkwaardigheidsverklaring IBC

Op 28 april 2010 ontving ik een aanvraag van BAG B.V. voor een gelijkwaardigheidsverklaring conform artikel 31 van het Besluit bodemkwaliteit. Bij brief d.d. 2 juli 2010 (kenmerk pwi/2010.00133) heb ik mijn besluit op de aanvraag voor een gelijkwaardigheidsverklaring conform artikel 31 van het Besluit bodemkwaliteit aan BAG B.V. bekend gemaakt.

Beslissing

Ik besluit geen ontheffing te verlenen van de eis gesteld in artikel 30, onder c van het Besluit bodemkwaliteit voor het gebruik van Vandolith® G als isolerende voorziening in het kader van het Besluit bodemkwaliteit.

Inzage

De aanvraag, de beschikking en de overige van belang zijnde stukken liggen vanaf vandaag gedurende 6 weken ter inzage bij het taakveld Bodem+ van Agentschap Nl, Juliana van Stolberglaan 3 te Den Haag.

Zienswijzen

Een ieder kan tot 20 augustus zienswijzen naar voren brengen. U dient deze zienswijzen te richten aan: Agentschap Nl, Postbus 94144, 2509 AC DEN HAAG, onder vermelding van ‘zienswijzen ontwerpbeschikking gelijkwaardigheidsverklaring’ op de envelop en op de zienswijzen.

De Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer,

voor deze:

N.C. Knaap,

Opdrachtmanager Bodem+.

Naar boven