Concept Structuurvisie Borger-Odoorn

Ten behoeve van inspraak ter inzage.

Concept Structuurvisie

In 2009 heeft de gemeenteraad de Toekomstvisie 2018 vastgesteld. Daarin is als rode draad aangegeven dat de gemeente Borger-Odoorn in haar werken en handelen gaat voor kwaliteit.

De Toekomstvisie is erg globaal en moet worden opgevolgd door een Structuurvisie, waarin veel meer concreet verschillende kansen en ontwikkelingen in Borger-Odoorn worden opgenomen.

Misschien weet u het nog, op 12 en 13 februari 2010 is er een grootschalig themaweekend gehouden over de op te stellen Structuurvisie en mocht eenieder zijn of haar zegje doen.

Ook is er de mogelijkheid geboden om opmerkingen/aanbevelingen op een enquèteformulier te zetten.

Inspraak

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 23 juni 2010 de Concept Structuurvisie vrijgegeven ten behoeve van de inspraak.

Voor u als vereniging/organisatie of particulier is nu de gelegenheid aanwezig om te reageren op de Concept Structuurvisie.

Er is voor gekozen om een lange periode van inspraak te gaan houden.

Inspraaktermijn

De Concept Structuurvisie ligt ter inzage vanaf 8 juli 2010 tot en met 8 oktober 2010 als schriftelijk stuk bij de balie van het Klanten Contact Centrum in het gemeentehuis aan de Hoofdstraat 50 te Exloo. Vanaf 9.00 tot en met 12.00 uur is het gemeentehuis geopend.

Ook kunt u het stuk digitaal bekijken op de gemeentelijke website www.borger-odoorn.nl.

Zie onder het kopje: bouwen en wonen → bestemmingsplannen → overzicht van bestemmingsplannen.

U kunt uw schriftelijke inspraakreacties sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn, Postbus 3, 7875 AD Exloo.

Ten overstaan van het voornoemde Klanten Contact Centrum kan ook een mondelinge inspraakreactie worden gegeven.

Planning Concept Structuurvisie

In de maand oktober 2010 worden alle ingekomen inspraakreacties beoordeeld door het college van burgemeester en wethouders.

Voorzien van commentaar wordt naar verwachting de Concept Structuurvisie ter beoordeling in november 2010 voorgelegd aan de gemeenteraad en kan deze definitief als beleidsvisie worden vastgesteld. Ook zal het uitvoeringsprogramma met alle opgenomen indicatieve bedragen aan de orde komen.

Tot slot

De Concept Structuurvisie is een dynamisch stuk en gaat voor vele jaren gelden. Het is belangrijk dat u als vereniging/organisatie of particulier uw stem laat horen

Naar boven