Ontwerpbestemmingsplan vervangende ‘Nieuwbouw Jongerenhuis Harreveld’

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan met ingang van vrijdag 2 juli 2010 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Het bestemmingsplan maakt de vervangende nieuwbouw van Jongerenhuis Harreveld mogelijk. De huidige gebouwen zijn gedateerd en voldoen niet aan de eisen van jeugdzorg. Met de nieuwbouw blijft de capaciteit (aantal plekken) van Jongerenhuis Harreveld gelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 2 juli 2010 gedurende 6 weken ter inzage tot en met 12 augustus 2010. Het plan kan vanaf 2 juli 2010 worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde, en in de Gemeentelijke ServicePunten in de openbare bibliotheken, Dijkstraat 2a te Lichtenvoorde, en Het Heydenrijck 1 te Groenlo. Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, vanaf 2 juli 2010 digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.oostgelre.nl). Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393535), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven