Verlenging voorkeursrecht ‘Vierde Kwadrant Kockengen’ (ex. artikel 9.4.1. Invoeringswet ruimtelijke ordening)

Het college van burgemeester en wethouders van Breukelen maakt ingevolge artikel 7, eerste lid Wet voorkeursrecht gemeenten (hierna: Wvg) bekend, dat de raad op grond van artikel 9.4.1. Invoeringswet Wet ruimtelijke ordening op 28 juni 2010 heeft besloten het op 22 april 2008 gevestigde voorkeursrecht voor het ‘Vierde Kwadrant te Kockengen’ met één jaar te verlengen, waardoor de aanwijzing als percelen waarop de artikelen 10–24, 26 en 27 Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing blijft tot en met 21 september 2011; een en ander conform de bijgevoegde tekening en lijst met eigenaren en beperkt zakelijk gerechtigden.

Ter inzage

Het raadsbesluit ligt, tezamen met de bijbehorende kadastrale kaart, de lijst van aangewezen percelen en de overige stukken, vanaf heden voor eenieder kosteloos ter inzage op het gemeentehuis, Markt 13 te Breukelen. De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Buiten openingstijden is inzage mogelijk na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de heer F. Polman onder telefoonnummer (0346) 26 09 00.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking één dag na publicatie van deze bekendmaking in de Staatscourant.

Bezwaar en beroep

Tegen het raadsbesluit staat ingevolge de Algemene wet bestuursrecht bezwaar en beroep open. Belanghebbenden kunnen gedurende een termijn van zes weken, ingaande de dag na dagtekening van deze publicatie een bezwaarschrift indienen bij: de gemeenteraad van Breukelen, t.a.v. de heer F. Polman, Postbus 116, 3620 AC Breukelen.

Het bezwaarschrift moet voorzien zijn van een dagtekening, naam, adres en handtekening van de indiener, de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is en de gronden van het bezwaar.

Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend, kan indien sprake is van spoedeisend belang tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Breukelen, 29 juni 2010

De burgemeester,

de secretaris,

Naar boven