Voornemen vaststelling bestemmingsplan ‘Nieuw agrarisch bedrijf aan de Sevenumsedijk te Maasbree’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de raad voor te stellen het bestemmingsplan ‘Nieuw agrarisch bedrijf aan de Sevenumsedijk te Maasbree’ vast te stellen ten behoeve van de nieuwvestiging van een agrarisch bedrijf op het perceel Sevenumsedijk ongenummerd te Maasbree, kadastraal bekend gemeente Maasbree, sectie P nummers 64 en 411.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende bescheiden liggen met ingang van donderdag 1 juli 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl → ‘leven en werken’ → ‘bestemmingsplannen’ → ‘digitale ruimtelijke plannen’ → ‘in procedure zijnde ruimtelijke plannen’.

Daarnaast zijn de bronbestanden beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoek op Peel en Maas en klik op ‘STRI2008’. Het IDN-nummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0007-ON02.

Gedurende deze genoemde termijn kan eenieder een schriftelijke zienswijze indienen bij het College van Burgemeester en wethouders van Peel en Maas, Postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de gestelde termijn een afspraak maken. Neem hiervoor contact op met telefoonnummer 077-306 66 66.

Panningen, d.d. 30 juni 2010

Naar boven