stcrt-2009-9984-001.png Bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Medel gedeeltelijke herziening D’

Bij besluit van 25 mei 2009, kenmerk nr. 2009-005234, hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland het bestemmingsplan Bedrijvenpark Medel gedeeltelijke herziening D goedgekeurd.

Het bestemmingsplan betreft het toekennen van een passende bestemming aan een bestaand zalencentrum ‘The Open’ aan de Medelsestraat Oost 11 op het bedrijvenpark Medel.

Met ingang van 6 juli 2009 ligt het besluit van Gedeputeerde Staten met het bestemmingsplan, gedurende zes weken, voor een ieder ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen (Achterweg 2) en in de openbare bibliotheek (Kloosterstraat 3).

Gedurende de termijn dat de stukken ter inzage liggen, kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, beroep worden ingesteld door degenen die tijdig bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten en door een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het besluit tot goedkeuring treedt in werking na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn bij de voorzitter van de afdeling Rechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Naar boven