stcrt-2009-9756-001.png Bestemmingsplan Waterberging Noorderveld

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Waterberging Noorderveld’ op 25 juni 2009 heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt, met bijbehorende stukken, met ingang van 2 juli 2009 gedurende een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, kamer 0.02, tussen 09.00 en 12.00 uur of eventueel op afspraak en is te raadplegen op de gemeentelijke website www.heemskerk.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende 6 weken bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Verder kan eenieder die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 14 augustus 2009, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven