stcrt-2009-9660-001.png Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Landgoed Euverem

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 25 mei 2009 het bestemmingsplan Landgoed Euverem gewijzigd heeft vastgesteld. Er zijn wijzigingen doorgevoerd op de plankaart, de planregels en de toelichting. De wijzigingen hebben hoofdzakelijk betrekking op aanpassingen naar aanleiding van de zienswijze van de Provincie Limburg en enkele ambtshalve wijzigingen. Het betreft met name aanpassingen in de begrenzing van de bouwkavels alsmede de ontsluiting van de twee bouwkavels aan de Slenakerweg.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van maandag 6 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en ’s woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur) in het gemeentehuis van Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen.

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit kunnen ook geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl.

Belanghebbenden kunnen binnen bovengenoemde termijn van 6 weken beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit recht komt toe aan degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad. Voor zover het wijzigingen betreft, die bij de vaststelling van het plan zijn aangebracht, kan beroep ingesteld worden door degene die aanwijsbaar belanghebbend is geworden. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem,

de secretaris,

L.P.M. Keulemans.

De burgemeester,

A.R.B. van den Tillaar.

Naar boven