Kennisgeving Mijnbouwbesluit

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Aan Stichting ir. D.C. van Schaik te Maastricht, is een besluit toegezonden krachtens het Mijnbouwbesluit (Stb. 2002, 542) voor gebruik voor andere doeleinden dan het winnen van kalksteen van de groeve genaamd ‘Flesschenberg’, in de gemeente Valkenburg aan de Geul, onder perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Valkenburg, Sectie 3C, nummer 3863.

De groeve wordt extensief gebruikt: niet-commerciële educatieve bezoeken, onderzoeken naar alle facetten van de groeve en recreatief berglopen.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 2 juli 2009 totdat de termijn is versteken waarbinnen tegen het besluit beroep kan worden ingesteld, ter inzage op de secretarie van de gemeente Valkenburg aan de Geul, Park Dersaborg, Geneindestraat 4 te Valkenburg aan de Geul.

Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren en na telefonische afspraak ook buiten kantooruren (tel. 043-609 92 92).

Tot en met 13 augustus 2009 kan door belanghebbenden bij de rechtbank tot het rechtsgebied waarvan uw woonplaats/vestigingsplaats behoort, tegen het besluit beroep worden ingesteld.

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen over het ontwerp van dit besluit naar voren heeft gebracht.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mr. H.W. van der Laan, tel. 070-379 63 20.

Naar boven