stcrt-2009-9344-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Lange Broekstraat 2a en 4’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertuidenberg maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 26 juni 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan Lange Broekstraat 2a en 4

Dit bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de volgende ontwikkelingen:

  • Op het perceel Lange Broekstraat 2a wordt een kleinschalig dagbestedingscentrum voor volwassenen en senioren met een beperking of chronische ziekte mogelijk gemaakt. Daarnaast wordt het mogelijk gemaakt een (zorg)woning in het bestaande bijgebouw op het perceel te realiseren en wordt de mogelijkheid geboden om in het hoofdgebouw een kleinschalige Bed & Breakfast op te starten;

  • Op het perceel Lange Broekstraat 4 komt de agrarische bestemming te vervallen en wordt een speel- en logeerboerderij voor kinderen met een autistische stoornis en/of ADHD mogelijk gemaakt.

Ligging plangebied

Het plangebied heeft uitsluitend betrekking op de percelen Lange Broekstraat 2a en 4 te Raamsdonk.

Communicatie

Het ontwerpbestemmingsplan de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor iedereen ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via

www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze, schriftelijk of mondeling, naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer. Degenen die hun zienswijze mondeling naar voren willen brengen, alsmede degenen die gedurende genoemde uren geen kennis kunnen nemen van de ter inzage liggende stukken kunnen contact opnemen met de behandelend ambtenaar, mw. A. den Tenter, telefoonnummer 0162-579 593.

Raamsdonksveer, 25 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg.

Naar boven