stcrt-2009-8627-001.png Ontwerpwijzigingsplan Burgemeester van der Munnikstraat te Loppersum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum maken hierbij bekend dat met ingang van 16 juni 2009, gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan Burgemeester van der Munnikstraat te Loppersum, bij de centrale balie van het gemeentehuis te Loppersum.

Toelichting

Met het voorliggende wijzigingsplan wordt de realisatie van een nieuw appartementencomplex aan de Burgemeester van der Munnikstraat te Loppersum mogelijk gemaakt. Het wijzigingsplan vormt de planologisch-juridische grondslag voor de beoogde wijziging.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen tot en met 27 juli 2009 door belanghebbenden zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen omtrent het wijzigingsplan ingediend worden. Schriftelijke zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van de gemeente Loppersum, Postbus 25, 9919 AH Loppersum, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan Burgemeester van der Munnikstraat’. Voor mondelinge zienswijzen kunt u via het algemene nummer, 0596-548200, een afspraak maken.

Naar boven