stcrt-2009-8373-001.png Terinzagelegging ‘Ontwerp 2e herziening bestemmingsplan Landelijk gebied’

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 11 juni 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van de ‘2e herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied’, met de daarbij behorende stukken. Het plan kan gedurende de openingstijden worden ingezien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis te Noordwijk, Voorstraat 42 te Noordwijk. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan via internet (www.noordwijk.nl) onder de knoppen ‘wonen en woongeving’ – ‘plannen’ – ‘bestemmingsplannen’ te raadplegen en te downloaden.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Achterweg 21 te Noordwijk. Met de planherziening wordt beoogd de bouwmogelijkheden weg te nemen ten behoeve van agrarische bedrijfsgebouwen. Vanwege bedrijfsbeëindiging worden de bestaande bedrijfsgebouwen gesloopt en worden de bouwrechten, in het kader van de toepassing van de Ruimte-voor-ruimte regeling, betrokken bij een planontwikkeling op het perceel Herenweg 260 te Noordwijkerhout.

Tot en met 22 juli 2009 kan een ieder naar keuze schriftelijk (bij voorkeur) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de Gemeenteraad, postbus 298, 2200 AG te Noordwijk. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Welzijn, Ruimte en Economie, telefoonnummer (071) 366 02 75. Desgewenst kunt u hierover een afspraak maken. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Noordwijk, 10 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Noordwijk.

Naar boven