Kennisgeving Opslagplan Zevenbergen ingevolge artikel 3:12 Awb

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Bij brief van 17 december 2008 heeft de Minister van Economische Zaken van Brabant Water N.V. te Zevenbergen een aanvraag ontvangen om, in overeenstemming met artikel 39 van de Mijnbouwwet, in te stemmen met het plan voor de opslag van geconcentreerd brak water in een van nature zoutere bodemlaag.

Het opslagplan, met uitzondering van bedrijfsvertrouwelijke gegevens, het besluit, het gezamenlijk advies van Staatstoezicht op de Mijnen en TNO Bouw en Ondergrond en het advies van de Technische commissie bodembeweging, liggen met ingang van 04-06-2009 ter inzage bij:

  • de gemeente, Pastoor van Kessellaan 15 te Zevenbergen en

  • het Informatiecentrum van het Ministerie van Economische Zaken, Bezuidenhoutseweg 30 te Den Haag.

Tot en met 16-07-2009 kan bij de rechtbank van het arrondissement waarin de woonplaats van de belanghebbende is gelegen, tegen het besluit beroep worden ingesteld door:

  • a. degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

  • b. de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit;

  • c. degenen die zienswijzen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

  • d. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Het besluit treedt 17-07-2009 in werking, behalve indien gedurende de beroepstermijn bij de rechtbank van het arrondissement waarin de woonplaats van de belanghebbende is gelegen, een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Eerst nadat op dat verzoek is beslist, treedt het besluit in werking.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer P.C. de Regt, telefoon 070-379 73 82.

Naar boven