stcrt-2009-8057-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Binnenstad

Op 27 mei 2009 (nr. 2008-018532) hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland het bestemmingsplan Binnenstad goedgekeurd.

Het plangebied betreft globaal het gebied binnen de stadsgrachten, de Waalkade en het gebied rond het Hasselmanplein. Het goedgekeurde bestemmingsplan geeft onder andere mogelijkheden voor nieuwe vestigingen en schaalvergroting in de binnenstad.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen met ingang van 8 juni 2009, gedurende zes weken, voor een ieder ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen (Achterweg 2) en in de Openbare Bibliotheek (Kloosterstraat 3), Het goedgekeurde bestemmingsplan en het goedkeuringsbesluit zijn ook in te zien op de website van de gemeente onder www.tiel.nl → bestemmingsplannen → bestemmingsplannen, inzage.

Gedurende de termijn dat het bestemmingsplan en het goedkeuringsbesluit ter inzage liggen kan degene, die tijdig bedenkingen heeft ingediend bij Gedeputeerde Staten alsmede een belanghebbende, die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep in stellen. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven