stcrt-2009-7668-001.png Bestemmingsplan Buitengebied Tiel, 1e herziening (Gedeeltelijke goedkeuring)

Op 15 mei 2009 (nr. 2008-017467) hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland het bestemmingsplan Buitengebied Tiel, 1e herziening gedeeltelijk goedgekeurd.

Goedkeuring is onthouden aan een gedeelte van het perceel Moleneind 20, zoals door Gedeputeerde Staten van Gelderland met een ononderbroken rode lijn op de plankaart is aangegeven.

Voor het overige is het bestemmingsplan goedgekeurd.

Het goedkeuringsbesluit met bijbehorend bestemmingsplan ligt met ingang van dinsdag 2 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage op het Stadhuis bij het loket Bouwen en Wonen (Achterweg 2) en bij de Openbare Bibliotheek (Kloosterstraat 3).

Degene die zich tijdig met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten heeft gewend, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot Gedeputeerde Staten te wenden, alsmede een ieder voor wat betreft de onthouding van goedkeuring door Gedeputeerde Staten, kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten inzake de gedeeltelijke goedkeuring, gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen die termijn (in samenhang met ingesteld beroep) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven