stcrt-2009-7241-001.png Ontwerpprojectbesluit en bouwvergunning mantelzorgwoning Molenvaart 501 in Breezand

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Anna Paulowna maken bekend het voornemen te hebben om op basis van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen (en uiteindelijk bouwvergunning te verlenen) voor het gedeeltelijk wijzigen van de aangebouwde schuur/berging tot mantelzorgwoning op het perceel Molenvaart 501, 1764 AV in Breezand.

Ter inzage legging

In verband hiermee, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, liggen het ontwerpprojectbesluit, de aanvraag bouwvergunning en alle daarbij behorende stukken met ingang van 25 mei 2009 gedurende een periode van 6 weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna, tijdens de openstellingsuren en daarbuiten na telefonische afspraak: (0223) 53 6100.

De stukken zijn ook in te zien op www.annapaulowna.nl.

Zienswijzen indienen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Anna Paulowna, Postbus 8, 1760 AA in Anna Paulowna. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpprojectbesluit in samenhang met de bouwvergunning deze betrekking heeft.

Degenen die een mondelinge reactie willen geven, kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met de sectie Vergunningen en Beleid, (0223) 536 166. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Beroep

Een bezwaarschriftprocedure na het daadwerkelijke besluit is vervolgens niet mogelijk. Wel is dan direct beroep mogelijk bij de rechtbank Alkmaar.

Anna Paulowna, 20 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Anna Paulowna,

J.J. Sylvester,

burgemeester.

M.H.A. Hazebroek,

secretaris.

Naar boven