stcrt-2009-6930-001.png Projectbesluit ‘Kunstwerken De Donge’

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg hebben met toepassing van artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit genomen voor het oprichten van twee kunstwerken in de Donge in Raamsdonksveer.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 15 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen via: www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend beroep aantekenen binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Dit kan ook binnen deze periode door belanghebbenden die niet kunnen worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (in het bijzonder ook tegen welk onderdeel van het besluit het beroep zich richt). Het beroepschrift moet u indienen bij de Rechtbank Breda, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Raamsdonksveer, 14 mei 2009

Burgemeester en wethouders Gemeente Geertruidenberg.

Naar boven