stcrt-2009-6867-001.png Ontwerp Uitwerkingsplannen Loppersum en Middelstum

Burgemeester en wethouders van Loppersum maken bekend dat met ingang van 12 mei 2009 gedurende zes weken, de ontwerp Uitwerkingsplannen Loppersum (Over de Wijmers, fase 1) en Middelstum (Zuidrand, fase 1) ter inzage liggen bij de centrale balie van het gemeentehuis van Loppersum.

Toelichting

Beide ontwerp-uitwerkingsplannen zijn nadere uitwerkingen van de bestemmingsplannen voor Loppersum en Middelstum. De uitwerkingsplannen maken het mogelijk nieuwe woninguitbreidingen te realiseren in beide dorpen. Bij de uitwerkingsplannen zijn ook beeldkwaliteitsplannen opgesteld. Deze zeggen o.a. iets over de gewenste beeldkwaliteit van de te realiseren woningen in beide plannen.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kunnen tot en met 22 juni 2009 door belanghebbenden mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen omtrent de ontwerp-uitwerkingsplannen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van de gemeente Loppersum, Postbus 25, 9919 ZG Loppersum, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-uitwerkingsplannen Loppersum of Middelstum’.

Naar boven