Graft-de Rijp

Goedkeuring bestemmingsplan ‘De Volger’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken bekend dat Gedeputeerde Staten (GS) van Noord-Holland op 21 april 2009 hebben besloten het bestemmingsplan ‘De Volger’ goed te keuren

Het goedgekeurde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 13 mei tot en met 24 juni 2009 voor een ieder ter inzage. Tegen het goedkeuringsbesluit kan gedurende deze termijn beroep worden ingesteld door:

  • degene die zich tijdig op grond van art. 27 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) met bedenkingen tot het college van GS heeft gewend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig genoemd art. 27, 1e of 2e lid, WRO zijn of haar bedenkingen aan GS kenbaar te maken.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State (ABRvS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, o.v.v. ‘beroepschrift bestemmingsplan de volger’. Voor het instellen van beroep is griffierecht verschuldigd.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de ABRvS. Indien dit verzoek wordt gedaan binnen de beroepstermijn van zes weken, wordt de werking van het goedkeuringsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het aanvragen van een voorlopige voorziening is opnieuw een griffierecht verschuldigd.

Het goedgekeurde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in De Rijp, Sloep 7.

Naar boven