stcrt-2009-6376-001.png Van kracht worden bestemmingsplan Grensmaas

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken – ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) – bekend dat als gevolg van de uitspraak van de Raad van State, d.d. 22 april 2009, het bestemmingsplan ‘Grensmaas’ onherroepelijk is.

Het bestemmingsplan Grensmaas heeft betrekking op het gebied ‘Grensmaas’ dat globaal gelegen is tussen de Maas en het Julianakanaal. Het plan biedt het juridisch-planologisch kader voor het Grensmaasproject en de herinrichting van het gebied na ontgronding.

Uitspraak

De Raad van State heeft zelfvoorziend onder meer goedkeuring onthouden aan het plandeel met de bestemming ‘Landgoed’. Als gevolg van de uitspraak heeft het genoemde bestemmingsplan rechtskracht gekregen.

Ter inzage

De uitspraak van de Raad van State en het genoemde bestemmingsplan liggen met ingang van 7 mei 2009 voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen, Markt 1 in Geleen. De openingstijden van de balie zijn: maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur, woensdag van 9.00 tot 16.30 uur en op donderdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Beroep

Tegen dit bestemmingsplan staan geen rechtsmiddelen meer open.

6 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven