stcrt-2009-6359-001.png Vaststelling bestemmingsplan Bedrijventerrein Goudswaard

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken bekend dat de gemeenteraad van Korendijk in haar vergadering van 21 april 2009 het bestemmingsplan Bedrijventerrein Goudswaard hebben vastgesteld. Het ontwerp van het bestemmingsplan heeft op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening van 26 september tot en met 6 november 2008 (zes weken) ter inzage gelegen met de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad.

Inhoud van het bestemmingsplan

De gemeente Korendijk werkt momenteel aan de actualisering van de voor haar grondgebied geldende bestemmingsplannen. In het kader hiervan is een herziening opgestart van het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Goudswaard'. Het plangebied is gelegen ten zuidoosten van de kern Goudswaard aan de Vaartweg. Het bestemmingsplan heeft een hoofdzakelijk consoliderend karakter en biedt een actuele en adequate regeling voor het beheer van de bestaande situatie.

Procedure

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage van 4 mei 2009 tot en met 14 juni 2009. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 15 juni 2009.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan, op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Goudswaard bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vastgestelde bestemmingsplan is in te zien bij de receptie in het gemeentehuis, Voorstraat 31, Piershil. Het plan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.korendijk.nl, onder de tab Beleid en Projecten.

Burgemeester en wethouders van Korendijk,

de secretaris,

A.M. Weststrate.

De burgemeester,

R.W.J. Melissant-Briene.

Naar boven