stcrt-2009-5407-001.png Bestemmingsplan Meerbad 2008

Burgemeester en wethouders van Abcoude maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Utrecht bij besluit van 24 maart 2009 goedkeuring hebben verleend aan het op 16 oktober 2008 door de raad vastgestelde bestemmingsplan ‘Meerbad 2008’.

Het bestemmingsplan biedt een overzichtelijke bestemmingsregeling voor het gebied, waarbij het uitgangspunt is dat de ontwikkelingen niet ten koste gaan van de belangen van andere functies of aanwezige waarden. Het plan heeft met name betrekking op de mogelijkheid tot het creëren van woonvoorzieningen. Tevens voorziet het plan in de mogelijkheid tot het aanpassen van de dijk langs de Angstel en het Abcoudermeer.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt samen met het bestemmingsplan met ingang van vrijdag 17 april 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Abcoude.

Er zijn geen schriftelijke bedenkingen bij Gedeputeerde Staten tegen het vastgestelde bestemmingsplan ingediend. Derhalve kunnen alleen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om bedenkingen in te dienen, gedurende de termijn van terinzagelegging bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag beroep instellen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten.

Ingevolge artikel 28, lid 7, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent de goedkeuring in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het goedkeuringsbesluit niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Abcoude, 16 april 2009

Naar boven