stcrt-2009-5068-001.png Ontwerpbestemmingsplannen ‘Guttecoven en Einighausen’, ‘Munstergeleen en Windraak’ en ‘Hof van Limburg’

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 9 april tot en met 20 mei 2009 ter inzage liggen:

  • het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Guttecoven en Einighausen’. Het ontwerp heeft betrekking op deze beide kernen.

  • het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Munstergeleen en Windraak’. Het ontwerp heeft betrekking op deze beide kernen.

  • het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Hof van Limburg’. Het ontwerp heeft betrekking op het gebied dat globaal wordt begrensd door de Burg. Lemmensstraat, de Urmonderbaan, de Eglantier, de Bosweg en de Tulplaan.

Deze bestemmingsplannen hebben tot doel de bestaande situatie te voorzien van een actuele en adequate planologisch-juridische regeling.

De ontwerpbestemmingsplannen liggen ter inzage bij de stadswinkels aan de Markt 1 in Geleen. Daarnaast zijn de ontwerpbestemmingsplannen te bekijken op de website van Sittard-Geleen: www.sittard-geleen.nl. Kies daar: actueel/nieuws, vervolgens: bekendmakingen/vergunningen, daarna: bestemmingsplannen wijzigingen/ontheffingen en klik tenslotte op de naam van het betreffende ontwerpbestemmingsplan.

Gedurende de termijn van 9 april tot en met 20 mei 2009 kunt u uw zienswijze omtrent deze ontwerpbestemmingsplannen – bij voorkeur schriftelijk – aan de gemeenteraad kenbaar te maken. U kunt uw zienswijzen sturen aan de gemeenteraad van Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

8 april 2009

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven