Geldrop-Mierlo

Projectbesluit voor 22 vrijstaande woningen in Luchen te Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend, dat met ingang van 8 april 2009 gedurende zes weken ter inzage liggen het bouwplan, ontwerpbesluit, ruimtelijke onderbouwing, en overige relevante stukken voor het realiseren van 22 vrijstaande woningen in het plan Luchen te Mierlo, kadastraal bekend gemeente Mierlo sectie L nr. 329 (ged.), 814 (ged.) en 887 (ged.).

Het uitwerkingsplan Luchen 1e fase maakt het realiseren van 22 vrijstaande woningen wel mogelijk, maar op onderdelen wijkt het bouwplan af van de plankaart en de voorschriften.

Burgemeester en Wethouders zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), medewerking te verlenen aan het ingediende bouwplan.

Op grond van artikel 3.11 Wro en afdeling 3.4 van de Algemene wet Bestuursrecht kan eenieder binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Het bouwplan, ontwerpbesluit, ruimtelijke onderbouwing en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 te Geldrop. Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Stefan van Bogget van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 60. Ook voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Stefan van Bogget.

Geldrop-Mierlo, 7 april 2009

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo,

de secretaris,

J.H.M. van Vlerken.

De burgemeester,

M.J.D. Donders-de Leest.

Naar boven