stcrt-2009-4676-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Bospoort’

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 9 maart 2009 het bestemmingsplan ‘Bospoort’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ligt het gewijzigd vastgestelde plan, bestaande uit een kaart, voorschriften en de bijbehorende toelichting met ingang van 2 april 2009 gedurende zes weken (tot en met 14 mei 2009) voor iedereen ter inzage bij de receptie op het gemeentehuis, Statendaalder 1, Leiderdorp. Het bestemmingsplan ‘Bospoort’ is ook te vinden op internet (www.leiderdorp.nl).

Naar aanleiding van zienswijzen is het ontwerpbestemmingsplan aangepast. Ook hebben er ambtshalve wijzigingen plaatsgevonden.

Tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan kunnen gedurende de termijn van de tervisielegging zowel mondeling als schriftelijk bedenkingen worden ingebracht door:

  • 1. degenen die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • 2. belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • 3. door eenieder tegen de wijzigingen die de gemeenteraad in het plan bij de vaststelling ten opzichte van het ontwerpplan heeft aangebracht.

Schriftelijke bedenkingen kunnen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, Postbus 90602, 2509 LP ’s-Gravenhage.

Voor mondelinge bedenkingen dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken. Dat kan via telefoonnummer (070) 441 69 19.

Naar boven