Mededeling op grond van artikel 37, zevende lid, van de Mededingingswet

Zaaknummer: 6632/Asito – Meavita Hulp Den Haag

In Staatscourant 40 van 27 februari 2009 is mededeling gedaan van de melding van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin is medegedeeld dat Thuiszorg Service Nederland Holding B.V., een onderdeel van Asito Dienstengroep S.E., voornemens is zeggenschap te verkrijgen, in de zin van artikel 27, eerste lid, onder b, van de Mededingingswet, over een deel van de onderneming van Stichting Meavitagroep, te weten de activiteiten van Meavita op het gebied van huishoudelijke verzorging in de gemeente Den Haag en de daaraan verbonden rechten en verplichtingen.

Op 23 maart 2009 heeft de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit besloten dat voor het tot stand brengen van de hierboven genoemde concentratie geen vergunning is vereist. Dit besluit 6632/15 is aan de meldende partijen op 23 maart 2009 bekendgemaakt.

Tegen dit besluit kan degene, wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van bekendmaking een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank te Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM, Rotterdam.

De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit,

namens deze:

Directie Mededinging,

Clustermanager Zorg,

A.A.H.M. Gommers.

Naar boven