Mededeling op grond van artikel 37, zevende lid, van de Mededingingswet

Zaaknummer: 6648/Pouw Automotive – Kroymans Ondernemingen

In Staatscourant 53 van 18 maart 2009 is mededeling gedaan van de melding van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin is medegedeeld dat Pouw Automotive Groep B.V., voornemens is zeggenschap te verkrijgen, in de zin van artikel 27, eerste lid, onder b, van de Mededingingswet, over de volgende dochterondernemingen van Kroymans Corporation B.V: Vriens Autocenter Breda, Vriens Autocenter Etten-Leur, Gebr. Vullings Tilburg, Gebr. Vullings Waalwijk, Gebr. Vullings Oirschot, Gebr. Vullings Boxtel, Nedam Roermond (inclusief Rentals), Nedam Venlo, Nedam Weert, Nedam Venray, Perfekta Autoschade Oirschot, Perfekta Autoschade Breda, Perfekta Autoschade Roermond en Kroymans Autolease B.V.

Op 25 maart 2009 heeft de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit besloten dat voor het tot stand brengen van de hierboven genoemde concentratie geen vergunning is vereist. Dit besluit 6648/7 is aan de meldende partijen op 25 maart 2009 bekendgemaakt.

Tegen dit besluit kan degene, wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van bekendmaking een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank te Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM, Rotterdam.

De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit,

namens deze:

directie Mededinging,

clustermanager Handel, Diensten en Transport,

G.G.J. ten Broeke.

Naar boven