stcrt-2009-4502-001.png Voorbereidingsbesluit

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bellingwedde maakt, ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 maart 2009 heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid. Dit zogenaamde voorbereidingsbesluit geldt voor het gebied dat is aangegeven op de bij het besluit van 26 maart 2009 behorende kaart. Het gaat daarbij om het gebied rond de Hoofdweg, Rhederweg en de Vonkslaan te Bellingwolde.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na de bekendmaking van het besluit (te weten 2 april 2009). Het besluit vervalt indien niet binnen één jaar een ontwerpbestemmingsplan ter inzage is gelegd. Het besluit vervalt tevens wanneer het bestemmingsplan waarvoor dit besluit is genomen in werking is getreden.

Het besluit en de daarbij behorende kaart liggen vanaf 2 april 2009 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis (Hoofdweg 2, 9698 AE te Wedde). Het voorbereidingsbesluit is tevens te raadplegen via www.bellingwedde.nl onder Ruimtelijke plannen.

Ingevolge artikel 8:5, lid 1 juncto artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening is tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven