stcrt-2009-20762-001.png Kennisgeving Vaststelling paraplubestemmingsplan tot herziening van de wijzigingsbevoegdheden

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de stadsdeelraad bij besluit van 17 december 2009 het paraplubestemmingsplan tot herziening van de wijzigingsbevoegdheden heeft vastgesteld. Het besluit en de hierbij behorende stukken liggen van 4 januari 2010 tot en met 15 februari 2010 voor eenieder ter inzage in:

  • het Stadhuis, Amstel 1, Voorlichtingsloket (Burgerzaken), geopend maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur;

  • het Gemeentelijk Informatiecentrum voor Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, de ‘Zuiderkerk’, Zuiderkerkhof 72, geopend maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Het paraplubestemmingsplan tot herziening van de wijzigingsbevoegdheden kunt u vanaf 4 januari 2010 raadplegen op www.centrum.amsterdam.nl

Er zijn geen zienswijzen bij de stadsdeelraad ingediend. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de stadsdeelraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzageligging tegen het besluit tot vaststelling van het paraplubestemmingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit van de stadsdeelraad in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit van de deelraad pas in werking wanneer op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 31 december 2009

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum,

A. Eurelings

secretaris.

E. Iping,

voorzitter van het dagelijks bestuur.

Naar boven