Besluit houdende (her)benoeming voorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de commissie advisering bezwaarschriften personeelsleden EZ

Nr. DBV/9226782

De Minister van Economische Zaken,

Gelet op de artikelen 3 en 4 van het Besluit instelling commissie advisering bezwaarschriften personeelsleden EZ;

Besluit:

Artikel 1

  • 1. Met ingang van 1 januari 2010 wordt de heer mr. W.A. Overkamp ontslagen als plaatsvervangend voorzitter en plaatsvervangend lid van de commissie advisering bezwaarschriften personeelsleden EZ.

  • 2. Met ingang van 1 januari 2010 wordt voor een periode van één jaar tot voorzitter van de commissie advisering bezwaarschriften personeelsleden EZ benoemd: de heer mr. W.A. Overkamp, te Gouda.

Artikel 2

Met ingang van 1 januari 2010 wordt voor een periode van één jaar tot plaatsvervangend voorzitter van de commissie advisering bezwaarschriften personeelsleden EZ benoemd: de heer mr. W.H.M.A. Pluimakers, te Wassenaar.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen, aan het Departementaal Georganiseerd Overleg van het Ministerie van Economische Zaken en aan de Commissie advisering bezwaarschriften personeelsleden EZ.

Den Haag, 16 december 2009

De Minister van Economische Zaken,

namens deze:

Secretaris-Generaal,

Chr. P. Buiijnk.

Naar boven