stcrt-2009-20606-001.png Vastgesteld bestemmingsplan omg. Bosbeekweg 22

Van 31 december 2009 t/m 10 februari 2010 ligt het op 17 december 2009 door de raad vastgestelde bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe ‘omgeving Bosbeekweg 22 te Bennekom’ ter inzage bij Raadhuis De Doelen, Achterdoelen (ingang Bouwen, Wonen, Milieu) in Ede, met uitzondering van donderdag 31 december. Dan ligt het ter inzage bij de afdeling Burgerzaken, Raadhuis (ingang Publiekszaken aan het Raadhuisplein). Het is ook in te zien via www.ede.nl/bestuur/nieuws/openbare-bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wanneer u

  • belanghebbende bent en tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt of

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen.

De adressering van het beroepschrift is: Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Ede, 30 december 2009

Naar boven