stcrt-2009-20561-001.png Kennisgeving Ontwerpprojectbesluit adres Nieuwe Leeuwarderweg en de singel (in het stationsgebied van het Centrum Amsterdam-Noord) − N16/0028-2008, te Amsterdam

Namens Burgemeester en Wethouders van Amsterdam (B&W) maakt de Directeur van de Dienst Milieu en Bouwtoezicht (DMB) ingevolge het bepaalde in art. 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend:

Het oprichten van een gebouwencomplex met bestemming er van tot school, (daaraan gerelateerde) maatschappelijke en commerciële functies, twee fietsenstallingen en een parkeergarage, ligt vanaf 31 december 2009 gedurende een termijn van zes weken ter visie bij de Dienst Milieu en Bouwtoezicht, Weesperplein 4, kamer 322.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen het verlenen van projectbesluit en/of anticipatie bij burgemeester en wethouders van Amsterdam, p/a stadsdeel Amsterdam-Noord, afdeling Vergunningen/team Bouw.

Degene die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen kunnen hiertoe contact opnemen met het stadsdeel Amsterdam-Noord, afdeling Vergunningen/team Bouw.

Deze kennisgeving en het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.dmb.amsterdam.nl

Naar boven