stcrt-2009-20388-001.png Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Graft − Locatie Roelofsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Graft − Locatie Roelofsen’ alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 25 december 2009 gedurende zes weken tijdens openingstijden (op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur) op het gemeentehuis, Sloep 7 in De Rijp, ter inzage ligt.

Het nieuwe bestemmingsplan dient als ruimtelijk ordeningskader voor het realiseren van 16 woningen; het betreft een invullocatie die tot een herstructureringsgebied kan worden gerekend. Het plangebied heeft een oppervlakte van 0,8 hectare, ligt aan de zuidwestzijde van de bebouwde kom van Graft, wordt omsloten door watergangen en is gelegen aan een klein meertje aan de zuidkant van Graft, het Mieuwijdt.

Terinzageliggen:

  • 1. het ontwerp van het bestemmingsplan (toelichting, regels en plankaart);

  • 2. het rapport inzake toetsing aan de Flora- en faunawet;

  • 3. het ontwerp-raadsbesluit dat strekt tot het vaststellen van het genoemde bestemmingsplan en dat strekt tot het niet vaststellen van een exploitatieplan.

Deze stukken worden tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld via www.graftderijp.nl.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Graft-De Rijp, postbus 16, 1483 ZG, De Rijp. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte & Welzijn, tel.: 0299-391 950.

Naar boven