stcrt-2009-20138-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘oprichten woning Hekelstraat 22 te Mierlo’

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat vanaf woensdag 23 december 2009, gedurende zes weken ter inzage ligt het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 december 2009, vastgestelde bestemmingsplan ‘Oprichten woning Hekelstraat 22 te Mierlo’.

Het plangebied ligt in de bebouwde kom van Mierlo, iets ten noorden van het centrumgebied. Het plan betreft de realisatie van een woning aan de Hekelstraat.

Het bestemmingsplan, de resultaten van het wettelijk vooroverleg en overige relevante stukken liggen ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, kantoor Hofstraat 4 (openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur). Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Robijn Andringa van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 74.

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan ‘Oprichten woning Hekelstraat 22 te Mierlo’ hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van terinzagelegging beroep instellen. Beroep kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Geldrop-Mierlo: www.geldrop-mierlo.nl.

Geldrop-Mierlo, 22 december 2009

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo,

de secretaris,

J.H.M. van Vlerken.

De burgemeester,

M.J.D. Donders-De Leest.

Naar boven