stcrt-2009-19985-001.png Wijziging bestemmingsplan Buitengebied te Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur delen ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.42 van de Algemene wet bestuursrecht mee, dat zij op grond van:

  • Artikel V.2 Algemene wijzigingsbepalingen onder 1, sub h van de voorschriften van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening hebben besloten de bestemming van de locatie Vlaanderbos 3 te Etten-Leur te wijzigen van ‘Agrarisch gebied, categorie 1-A1-’ in ‘Woningen -W-’ met de aanduiding woningcategorie II.

Dit besluit ligt met ingang van 24 december 2009 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor en is beschikbaar via www.etten-leur.nl. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Gelijktijdig kunnen belanghebbenden een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze afdeling.

Ingevolge het bepaalde in de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 23 december 2009

Naar boven