stcrt-2009-19849-001.png Ontwerpbouwvergunningen Terrasvlonders Marktstraat 30 en Marktstraat 41 en ontwerpprojectbesluit ‘Marktstraat’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden delen mee dat voor iedereen ter inzage ligt:

  • De ontwerpbouwvergunningen voor terrasvlonders bij Marktstraat 30 en Marktstraat 41, beiden mede in aanmerking genomen als een verzoek om een projectbesluit

  • Het ontwerpprojectbesluit ‘Marktstraat’.

De ontwerpbesluiten ‘Terrasvlonders Markstraat 30 en Marktstraat 41’ maken het mogelijk de terrasvlonders bij Marktstraat 30 en Marktstraat 41 te realiseren. Op basis van het vigerende bestemmingsplan ‘Naarden-Vesting 1999’ is dit thans niet mogelijk.

Overeenkomstig artikel 3.11. van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4. van de Algemene Wet bestuursrecht liggen de ontwerpbouwvergunningen en het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken vanaf 17 december 2009 gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksbalie, Raadhuisstraat 2 te Naarden.

Tevens zijn de ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Naarden, www.naarden.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij de behandeld ambtenaar.

Naar boven