stcrt-2009-19784-001.png Vastgesteld bestemmingsplan partiële herziening bestemmingsplan Kleine Kernen, onderdeel Boerdam-Fraamklap

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘partiële herziening bestemmingsplan Kleine Kernen, onderdeel Boerdam-Fraamklap’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in het neerleggen van een bouwmogelijkheid op een gedeelte van de reeds eerder vastgelegde bedrijfsbestemming.

Deze bekendmaking wordt gedaan ter voldoening aan artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Het bovengenoemde bestemmingsplan ligt samen met het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met ingang van 22 december 2009, gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis Loppersum aan de Molenweg 12 te Loppersum.

Op grond van artikel 8.2, lid 1 onder 1 van de Wro kan een belanghebbende met ingang van 22 december 2009 gedurende zes weken beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.

Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Naar boven