stcrt-2009-19574-001.png Projectbesluit met bouwvergunning op grond van Artikel 3.10 Wro

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit en bouwvergunning hebben verleend binnen het bestemmingsplan ‘Kern Goudswaard’ ten behoeve van het realiseren van 12 levensloopbestendige woningen, 9 geschakelde woningen en 1 vrije kavel ten behoeve van woningbouw op het perceel gelegen tussen de Dorpsstraat, de Nieuwstraat, de Beatrixstraat en de Prins Bernhardstraat te Goudswaard.

Het projectbesluit, inclusief de bijbehorende stukken en de bouwvergunning liggen met ingang van 18 december 2009 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.korendijk.nl (Actueelruimtelijke plannenprojectbesluit).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar gemaakt hebben of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs daartoe niet in staat zijn geweest schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Dordrecht (sector bestuursrecht, postbus 7003, 3300 GC in Dordrecht). Als er beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens een verzoek tot voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Naar boven