stcrt-2009-19507-001.png Ontwerpbestemmingsplan Centrum Raamsdonksveer Wet geluidhinder – Ontwerpbeschikking hogere waarden wegverkeerslawaai ontwerpbestemmingsplan Centrum Raamsdonksveer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 40 van de Wet Geluidhinder, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 18 december 2009 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Centrum Raamsdonksveer ter inzage ligt.

Dit ontwerp heeft betrekking op het op het centrumgebied van de kern Raamsdonksveer, een aanloopgebied naar het centrum met gemengde doeleinden en een eromheenliggende schil met woonfuncties. Het ontwerpbestemmingsplan heeft onder andere ten doel de herontwikkeling aan de Keizersdijk met een supermarkt, winkels en woningen, Dorpshuis de Haven met maatschappelijke functies en woningen, wijzigingsbevoegdheden voor verschillende projecten, alsmede een adequate planologische regeling te bieden voor de bestaande bebouwing.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 18 december 2009 tot en met 28 januari 2010 ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze, schriftelijk of mondeling, naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer. Degenen die hun zienswijze mondeling naar voren willen brengen, alsmede degenen die gedurende genoemde uren geen kennis kunnen nemen van de terinzageliggende stukken kunnen contact opnemen met de behandelend ambtenaar, mevrouw B. de Grijs, telefoonnummer 0162-579584, aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg maken verder bekend dat zij voornemenszijneen hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder als bedoeld in artikel 83 van de wet voor het ontwerpbestemmingsplan Centrum Raamsdonksveer vast te stellen.

De aanvraag, ontwerpbeschikking en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 18 december 2009 tot en met 28 januari 2010 ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Tevens is de ontwerpbeschikking te raadplegen via www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Naar aanleiding van de ontwerpbeschikking kan eenieder tot en met 28 januari 2010 gemotiveerde zienswijzen inbrengen bij Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer.

Raamsdonksveer, 17 december 2009

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg.

Naar boven