stcrt-2009-19477-001.png Voorontwerpbestemmingsplan ‘Kern Raamsdonk parkeren’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertuidenberg maken conform artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn een bestemmingsplan op te stellen voor een deel van de Regentenstraat te Raamsdonk.

Ter voorbereiding is een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor het mogelijk maken van circa 13 parkeerplaatsen ter hoogte van Regentenstraat 5 t/m 17 te Raamsdonk.

Ligging plangebied

Het plangebied heeft uitsluitend betrekking op een deel van het plantsoen aan de overzijde van Regentenstraat 5 t/m 17 te Raamsdonk.

Communicatie

In het kader van de gemeentelijke inspraakverordening wordt de mogelijkheid tot inspraak geboden. Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kern Raamsdonk parkeren’ ligt met ingang van vrijdag 18 december 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis, vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Het voorontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken is eveneens digitaal raadpleegbaar op de internetsite van de gemeente (www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen).

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een inspraakreactie omtrent het voorontwerpbestemmingsplan, naar keuze, schriftelijk of mondeling, naar voren brengen. Schriftelijke inspraakreacties dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer. Degenen die hun inspraakreactie mondeling naar voren willen brengen, alsmede degenen die gedurende genoemde uren geen kennis kunnen nemen van de ter inzage liggende stukken kunnen contact opnemen met de behandelend ambtenaar, mevrouw B. de Grijs, telefoonnummer 0162-579 584.

Raamsdonksveer, 17 december 2009

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg.

Naar boven