stcrt-2009-19389-001.png Partiële herziening planregels bestemmingsplan Bedrijventerrein Vosdonk-Munnikenhei

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 december 2009 de ‘Partiële herziening planregels bestemmingsplan Bedrijventerrein Vosdonk-Munnikenhei’ heeft vastgesteld. De herziening betreft de regeling voor de minimale omvang van bedrijfskavels bij de bestemming ‘Bedrijventerrein’, de ontheffingsregeling voor het minimale bebouwingspercentage voor de bedrijfskavels met voornoemde bestemming en de regeling voor het minimale bebouwingspercentage bij de bestemming ‘Bedrijfs- en woondoeleinden’.

Het besluit tot vaststelling en de daarbij behorende stukken waaronder het raadsvoorstel en herziene planregels liggen met ingang van 17 december 2009 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor. Bovendien zijn deze gegevens raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl).

Gedurende de periode van terinzageligging kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 16 december 2009

Naar boven