stcrt-2009-18866-001.png Projectbesluit bouw kantoren locatie Oude Baan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat van 10 december 2009 tot en met 20 januari 2010 voor eenieder ter inzage ligt in het informatiecentrum in het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur het ontwerpprojectbesluit voor de bouw van twee kantoorgebouwen met bijbehorende voorzieningen op de locatie Oude Baan. Daarnaast liggen de ruimtelijke onderbouwing, de kaart, schetsplan en bijbehorende onderzoeken ter inzage.

De stukken kunnen worden ingezien tijdens de openingstijden van het Stadskantoor.

Tegen betaling van het geldende legestarief kan een kopie van de stukken worden verkregen. Alle stukken kunnen gedurende genoemde periode ook worden ingezien op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl.

Het projectbesluit betreft de bouw van twee kantoorgebouwen met bijbehorende ontsluiting en parkeerterrein. Het aan te leggen parkeerterrein krijgt een semi-openbaar karakter. In de avonduren en in de weekenden kan dit terrein in gebruik genomen worden door bezoekers van de sportvelden, speeltuin, restaurant en/of woonwijk.

Gedurende voornoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpprojectbesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Etten-Leur, postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Tevens kan eenieder gedurende diezelfde zes weken mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college. Mondelinge reacties kunnen op afspraak worden ingediend (076 5024213). Daarnaast is het mogelijk om uw zienswijze kenbaar te maken via het gemeentelijk e-mailadres: info@etten-leur.nl, onder vermelding van projectbesluit Oude Baan.

Etten-Leur, 9 december 2009

Naar boven